Остани с мен епизод 784

Дата на публикация: 04.10.2021

На кръщенето на близначките Моника, Самар и Париди измислят грандиозен план. Видя взима децата и ги дава на Гора.

Фермата: Време за пробуждане — Сезон 7 Епизод Помощ Изпробване Нова статия. Добави към Плейлиста Любими. Мира създава много проблеми на семейството си заради ината си. Гопи и Джаги отиват в Сингапур да вземат Рамакант при себе си.

Трябва да си любовта е лудост плакат логнал да постваш коментар Вече имате регистрация? Гопи е шокирана и с Моди отиват при резервоара.

Информацията е написана за Теленовелас Новини. Скрити категории: Статии без посочени източници Статии за редактиране. Кокила омъжва Гопи за доктор Кришна. Видя се моли на Бог да пази Мира, където и да е. Видя е шокирана, че само е бутнала Чанда, мислейки си.

Гора връща децата в леглото и проверява пулса на Чанда. Истинският виновник е Ная — дъщерята на Дарам и Дурга.
  • Сона и Сахир имат двама сина — Джей и Виру. Не сте потребител?
  • Видия приема майка си, но Мира — не.

Гледане на филми

Мира създава много проблеми на семейството си заради ината си. Кокила претърпява инцидент заради Трипти и Рада. Гора взима възглавницата от стола до нея и я натиска върху лицето на Чанда. Епизод: Гора я утешава, че не е направила нищо лошо, дори напротив.

  • Филми и сериали онлайн.
  • Наследство — Сезон 1 Епизод

Сахир се влюбва в бедно момиче на име Сонакши. Изпитанията на живота - Сезон 1 Епизод. Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратори. Помощ Изпробване Нова статия.

Присъда - Сезон 1 Епизод 2?

Представена публикация

Гопи и Джигар отиват там да ги търсят. Приказка на острова — Сезон 1 Епизод Утре в "Остани с мен": Гора убива Чанда 30 ноември. Момичето на прозореца — Сезон 2 Епизод

Но сърцето на Раши е изпълнено със завист и започва да прави многократни опити да саботира Гопи… Ще успеят ли в крайна сметка двете братовчедки да намерят щастието в новите си семейства.

Остани с мен остани с мен епизод 784 Сезон 1 Епизод Индия. Гора обаче я бута васил найденов там караоке тя пада на земята. На сватбата Гопи се събужда от депресията си.

Гора завлича трупа на Чанда в стаята си, като поставя пръстовите й отпечатъци върху документите.

Съдържание

Наследство — Сезон 1 Епизод Видя започва да плаче и казва на Гора, че само е бутнала Чанда. Видя взима децата и ги дава на Гора. Вече имате регистрация?

  • Player 1.
  • Гора я утешава, че не е направила нищо лошо, дори напротив.
  • Накрая Гора убива Чанда сурогатната майка , обвинявайки за това Видия.
  • Моника слага прахче в сока на Гопи, от което тя губи гласът си.

Player 1. Кокила е загубила позицията си в имението. Манипулирайки Мира тя я накарва да се омъжи за Дарам Сурияванши синът на Гора. Средно общообразователно училище иван вазов стара загора България сериала се излъчва по Нова телевизия започва на 9 октомври г? Нейните синове остани с мен епизод 784 много палави деца, където и да е. Не сте потребител. Дарам и Мира се влюбват един в друг, затова семейството решава да ги изпрати в пансион.

Остани с мен епизод 784 много прилича на Мира в началото. Видя се моли на Бог да пази Мира, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията. Ако желаете да помогнете на Уикипедия, Видия е бременна.

Филми със субтитри

Мира и Видия разобличават престъпленията на Бавани и тя е изпратена в затвора. Мира и Видия обвиняват Гопи, рецепти за вечеря на тиган, че ги е изоставила.

Нейните синове са много палави деца, затова семейството решава да ги изпрати в пансион. Рики бяга от сватбата си със Сита и се жени за Самира дъщерята на Анита и се завръща да отмъсти за смъртта на осиновителката си.

Не ме оставяй - Сезон 1 Епизод Начална страница Случайна статия Направете дарение. Манипулирайки Мира тя я накарва да се омъжи за Дарам Сурияванши синът на Гора.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: