Стъкло за душ кабина по поръчка

Дата на публикация: 31.08.2021

Сравни 0. Gaudi DS предлага на своите клиенти най-добрите цени на пазара. Стъклена душ-кабина по поръчка с плъзгане LuxSlide Mono.

Стъклена душ-кабина по поръчка с черни панти и държачи Classica Nero. Стъклото се разрязва до необходимия размер и всички обработки като полиране на ръб. Колекция "CubA". Вземете пример от многото до сега възползвали се от услугите ни клиенти и ни потърсете за да уточним подробностите и да започнем работа.

Петоъгълна стъклена душ-кабина по поръчка Impressa. Плъзгащи балконски системи.

Имейл за контакт: [email protected][email protected]. Парна душ-кабина New Fly с пълно оборудване за душ, самозалепващо фолио кухня баня и хидромасаж. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Стъклени врати на панти? Стъклена овална душ-кабина с плъзгане Efe Nero. Стъклена ъглова душ-кабина по поръчка Classica.

Какви възможности има за душ кабини по поръчка В тази категория продукти сме посочили някои от опциите - тук няма ограничения, а това са само примери за намиране на точния размер или модел. Колекция "City". Каква информация трябва да имам За да сме максимално ефективни и да изработим точно желаният от вас продукт, който да застане на мястото си е нужно да ни предоставите малко информация: Размери - много важен параметър, който трябва да измерите изключително прецизно.

Портфолио на проекта

Вратата плъзгаща ли да бъде или отваряща се навън? Богатата гама продукти в електронния магазин и подходящо подбраните филтри гарантират бърза и лесна ориентарция, намирате точните продукти на един клик разстояние.

Какво е предимството на душ кабините по поръчка Поръчковите решения основно се делят на стандартни и нестандартни. Имате възможност да проектирате нещо самостоятелно, което да Ви отличава от стандартното санитарно оборудване. Таблица с теглото на стъкла изчислено върху квадратен метър.

Вземете пример от многото до сега възползвали се от услугите ни клиенти и ни потърсете за да уточним подробностите и да започнем работа! Орнаментно стъкло - SALE. Параван от стена до стена Clasic.

Стъклена душ-кабина по поръчка с полици Classica Xtra. Виж детайли.

Информация

Великденски и майски празници - празнично работно време 21 Апр Фантастично качество и перфектни изображения благодарение на най-съвременната техника за директен печат. Душ кабина Aquastyle. Моят профил Моят профил Моите поръчки Моят списък с желания Бюлетин.

Можем да изпълним стандартни и нестандартни поръчки, по-голяма или по-малка височина от стандартната, затова Gaudi DS предлага изработка на душ кабини по поръчка. Огледало City 9. Стъкла с максимална прозрачност и неутралност. Огледало City 6. Размер cm. Винаги добра цена от:.

Плъзгащи балконски системи. Какви възможности има за душ кабини по поръчка В тази категория продукти сме посочили някои от опциите - орлин павлов още малко акорди няма ограничения, а това са само примери за намиране на точния размер или модел. Параван от стена до стена Comfort. Екипите ни от експерти в онлайн магазина са готови за работа и винаги работят с възможно най-ниските цени на пазара, така че заповядайте и ги потърсете.

Богатата гама продукти в електронния магазин и подходящо подбраните филтри гарантират бърза и лесна ориентарция, намирате точните продукти на един клик разстояние.

Стоящи бидета 40 Конзолни бидета 67 Писоари 2. Цена: 7 Първият тип са предпочитани в ограничените от към пространство помещения. Сравни 0. Стационарен параван Clasic. Стоящи аксесоари 44 Стенни аксесоари Ревизионни отвори 0 Вентилатори 33 Лири за баня 38 Спирателни кранове Принт аптечка за стена олх 4мм.

Огледало City 8.

Smart Care

Параван от стена до стена: възможност за различни комбинаций между брой стационарни части и брой врати. Орнаментно стъкло - РЕЙ. Огледало City

Стъклени врати на панти. Колекция "City". Обадете се или ни пишете и ние ще изготвим Вашата Безплатна оферта.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: